Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

΄Ενα παραμύθι από τα βάθη της Ανατολής μέσα σε ένα παραδεισένιο σκηνικό !


Η επίδειξη ήταν αφιερωμένη στον έναν από τους δυο σχεδιαστές, στον Νίκο Τσιμπίλη ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή λίγους μήνες πριν.
Το παρόν στην επίδειξη έδωσαν πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι ανάμεσα τους εφοπλιστές, εκπρόσωποι πρεσβειών και επιχειρηματίες ,η Δήμητρα Λιάννη-Παπανδρέου συνοδευόμενη από το φίλο της και ηθοποιό, Στέλιο Καλαθάς , ο σχεδιαστής μόδας Μαυρόπουλος, ο σχεδιαστής Ρήγας , ο μίμος Διονύσης Ζάχος, ο ηθοποιός Νίκος Ψαρρáς, ο Σπύρος Μπιμπίλας,η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη, η Κρίστι Κρανά, η παρουσιάστρια Μάγδα Τσέγκου, η οδοντίατρος Γιώτα Τρίγωνη ,το μοντέλο Τζένη Τζιβεριώτη που πλέον δεν εμφανίζεται στις πασαρέλες και πολλοί άλλοι.
ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ 
Η έκπληξη όμως της βραδιάς που συγκέντρωσε και όλα τα βλέμματα ήταν η πρώτη και τελευταία εμφάνιση του μοντέλου Ζέτα Λογοθέτη, με την 6χρονη κόρη της, Αντριάνα. Η ίδια ανέβηκε στην πασαρέλα μετά από 8 χρόνια απουσίας της αποκλειστικά και μόνο για αυτή την επίδειξη.
ΑΝΤΖΕΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ
Tην παρουσίαση της βραδιάς είχε αναλάβει η μελωδική φωνή του Αλέξη Κωστάλα ,ενώ υπεύθυνη επικοινωνίας και ΜΜΕ ήταν η Ρούλα Καρπουζλή. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και το styling της επίδειξης είχε αναλάβει ο Χρήστος Ανδριόπουλος.
Χρυσό, Τιρκουάζ, Λιλά, Φουξία, Κίτρινο και πορτοκαλί έντυσαν τις επώνυμες ελληνίδες μοντέλα ανάμεσα τους οι Στέλλα Γιαμπουρά, Στέλλα Δημητρίου, Άντζελα Ευριπίδη, Κωνσταντίνα Πρασσά ,Εύα Λάσκαρη, Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Η κολεξιόν του οίκου μόδας Νίκος-Τάκης για την Άνοιξη –Καλοκαίρι 2011 περιλάμβανε αντρικά κοστούμια, γυναικεία βραδινά ενδύματα αλλά και casual ρούχα για κάθε περίσταση.Υπέροχα φορέματα από πολυτελή υφάσματα, οργαντίνες, μουσελίνες, σατέν και μετάξι! Φορέματα με εντυπωσιακά κεντήματα και κρύσταλλα που αντανακλούσαν αρμονικά στο χώρο!
Αυτή ήταν η νέα collection του Νίκος-Τάκης που χειροκροτήθηκε από 2.000 άτομα…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...