Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Η Ελληνίδα Βασίλισσα του Euro

Η δική μας, Αλεξάνδρα Λοΐζου, κέρδισε τον τίτλο της πιο σέξι συντρόφου ποδοσφαιριστή, απ` όσους συμμετείχαν στο Euro. 
 
Με απλά λόγια, η σέξι Ελληνίδα είναι η πιο καυτή WAG της διοργάνωσης, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο. 
 
Η σύντροφος του  Γιώργου Σαμαρά (έτσι τουλάχιστον έγραφε ο ξένος Τύπος γιατί εμείς άλλα μαθαίνουμε τελευταία) κέρδισε τις εντυπώσεις και κατάφερε να αφήσει πίσω της την Ιρίνα Σάικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και τη Σακίρα του Πικέ.
 
Η Αλεξάνδρα που ξεκίνησε από τον διαγωνισμό Miss Europe Face, κάνει διεθνή καριέρα και έχει δουλέψει στις περισσότερες χώρες του κόσμου

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Μία Κρητικοπούλα κατέκτησε στέμμα ομορφιάς στο Λουξεμβούργο!

Η Κωνσταντίνα Μαθιουδάκη πήγε στο Λουξεμβούργο για σπουδές ... κι έμεινε! Μάλιστα εξακολουθεί και διατηρεί την εργασία της σε τράπεζα, ενώ παράλληλα κάνει, επιλεκτικά, δουλειές ως μοντέλο.

Παράδοξο πρώτο: Είναι Κρητικοπούλα κι όμως στέφθηκε βασίλισσα της ομορφιάς σε διαγωνισμό στο Λουξεμβούργο

Παράδοξο δεύτερο: Διατηρεί την εργασία της σε τράπεζα, ενώ παράλλαληλα εργάζεται ως μοντέλο.

Συμπέρασμα; Η Κωνσταντίνα Μαθιουδάκη πατάει γερά στη γη, δεν "θαμπώνεται" από τα φώτα, δεν "καβαλάει" το καλάμι από τον τίτλο της αναπληρωματικής «Miss Popularity of Luxemburg» που κατέκτησε.

Όσο για το τί κάνει η νεαρή Κρητικοπούλα στο Λουξεμβούργο; Εκεί βρέθηκε για σπουδές, αλλά τελικά εγκαταστάθηκε μόνιμα!

«Πήγα αρχικά για να βρω τον δρόμο μου και να σπουδάσω, αλλά τελικά έμεινα μόνιμα» δήλωσε η Κωνσταντίνα, η οποία εργάζεται σε τράπεζα.

«Κάνω φωτογραφίσεις, αλλά δεν ζω από αυτή τη δουλειά. Εξάλλου, όπως όλοι ξέρουμε, το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης, αλλά και, πέρα από αυτό, είμαι πολύ πρακτικό μυαλό και μια καριέρα μοντέλου ήξερα πως ποτέ δεν θα μου πρόσφερε την ασφάλεια που επιζητώ από τη δουλειά μου» πρόσθεσε.
cretalive.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...