Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

Η νέα δίαιτα που κάνουν μοντέλα και celebrities

Μία νέα δίαιτα κάνει θραύση στους celebrities του εξωτερικού και, ήδη, την έχουν ακολουθήσει η Jennifer Lopez και η Gisele με θεαματικά αποτελέσματα!

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και το super model, δηλώνουν πιστές της δίαιτας Dukan, επινόηση ενός Γάλλου διατροφολόγου. Μάλιστα, την δίαιτα αυτή έχουν κάνει περίπου 1,5 εκατομμύριο Γαλλίδες και η αποτελεσματικότητά της οδήγησε στη μετάφραση του βιβλίου του δρ. Dukan στα αγγλικά.

Η δίαιτα που ακολουθούν πια οι διάσημοι (και συνίσταται ανεπιφύλακτα στις γυναίκες που θέλουν να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης) χωρίζεται σε 4 στάδια.

Στο πρώτο στάδιο, που ονομάζεται «επίθεση», αποφεύγονται οι υδατάνθρακες και επιτρέπονται μόνο πρωτεϊνούχα φαγητά. Δηλαδή; Κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι, αυγά και γιαούρτι ή τυρί με χαμηλά λιπαρά.

Στο δεύτερο στάδιο, οι πρωτεΐνες εξισορροπούνται με τα λαχανικά (εκτός από πατάτες, καλαμπόκι και φασόλια) και στο τρίτο οι υδατάνθρακες (βλέπε ψωμί, πατάτες, ζυμαρικά) μπαίνουν σιγά σιγά στην διατροφή.

Στην τελευταία φάση της, η δίαιτα Dukan επιτρέπει την κατανάλωση οποιουδήποτε φαγητού εκτός από μία εβδομάδα οπότε και συνιστά μόνο πρωτεΐνες..

Μάλιστα, αυτή η φάση πρέπει να επαναλαμβάνεται στο μέλλον προκειμένου να διατηρηθεί η αδυνατισμένη σιλουέτα!

Όπως υπολογίζεται, κάθε 5 ημέρες υπάρχει απώλεια βάρους άνω των 2 κιλών!

Αν κρίνουμε, πάντως, από την εμφάνιση της JLo στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «The Back Up Plan», οι συμβουλές του δρ. Dukan έχουν όντως αποτελέσματα.

Μήπως να την εφαρμόσουμε τώρα που καλοκαιριάζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας. Τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...