Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Κορίτσια για... πασαρέλα

Επώνυμες Ελληνίδες έγιναν μοντέλα! Οχι για τις ανάγκες τηλεοπτικής σειράς ή για κάποια θεατρική παράσταση με ειδικό concept. Φόρεσαν τα πιο sexy κομμάτια διάσημων σχεδιαστών και ανέβηκαν στην πασαρέλα σαν να ήταν επαγγελματίες μοντέλα, ανοίγοντας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την αυλαία του φετινού Athens Xclusive Designer Week.

Κορίτσια σαν τα κρύα νερά, ανάμεσά τους η Μαρία Κορινθίου, η Κατερίνα Στικούδη, η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα, η Κατερίνα Καινούργιου, η Χριστίνα Παπαδάκη, η Δήμητρα Σιγάλα και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη πρωταγωνίστησαν σε ένα ξεχωριστό ντεφιλέ που ήταν βασισμένο 100% στο concept «celebrities και μόδα», με έμφαση στις νέες τάσεις για τη σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2010, που θέλει τις γυναίκες πιο sexy από ποτέ άλλοτε.

Η συγκεκριμένη επίδειξη μόδας καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες προσκεκλημένους αφού όλοι τη βρήκαν πρωτότυπη, αλλά και πολύ λαμπερή. Εξάλλου, οι κυρίες που πρωταγωνίστησαν στο catwalk, κατά κοινή ομολογία, δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τα γνωστά μοντέλα. Οχι μόνο καθεμία από τις γυναίκες που συμμετείχαν στο show είναι αναγνωρίσιμη, αλλά ως επί το πλείστον πρόκειται για κορίτσια με αναλογίες που κολάζουν.

Ολες οι κυρίες αμέσως είπαν το «ναι» σε αυτή την πρόταση αφού τη βρήκαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Μάλιστα όχι μόνο περπατούσαν, αλλά κάποιες από αυτές χόρευαν κιόλας, «υπηρετώντας» τον ξεχωριστό ρόλο τους με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Κατά τα άλλα, η φετινή Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week συνεχίζεται με επιτυχία στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής αφού πολλοί είναι αυτοί που καθημερινά σπεύδουν να παρακολουθήσουν τις νέες προτάσεις της μόδας.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ




ΕΛΑΜΨΕ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ LADY GAGA(ΚΗ) ΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ Οπως αποδείχτηκε, η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν πήρε τυχαία το βραβείο της τηλεοπτικής παρουσίας της χρονιάς. Η «Ελληνίδα Lady Gaga» (όπως την αποκαλούσε ο Σάκης Ρουβάς στο «X-Factor») απέσπασε θερμό χειροκρότημα ως παρουσιάστρια της απονομής των New Designers Awards (Βραβείων Νέων Σχεδιαστών), που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το βράδυ, εν όψει της έναρξης της 7ης Athens Χclusive Designers Week. Λαμπερή, ανέβηκε στο πόντιουμ και παρουσίασε τα βραβεία λες και το είχε κάνει άπειρες φορές στη ζωή της, εισπράττοντας τα πλέον θετικά σχόλια από τους προσκεκλημένους.

Η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του ομίλου ΑΝΤ1, κατ’ αρχάς αναφέρθηκε στο ξεχωριστό ντεφιλέ μόδας με το οποίο ξεκίνησε η βραδιά, αποτελούμενο από τις δημιουργίες σε μαύρο γνωστών σχεδιαστών, για να περάσει το μήνυμα «Τολμήστε να φορέσετε μαύρο». Η ίδια, ντυμένη με δημιουργία της Paola Frani φαινόταν ενθουσιασμένη με το νέο της ρόλο. Εδωσε επίσης το στίγμα της βραδιάς υποστηρίζοντας τους καινούργιους δημιουργούς όσο και την όλη πρωτοβουλία της Αthens Xclusive Designers Week που δίνει ώθηση στη μόδα σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο.

 Μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής, το βραβείο Best Designer (Καλύτερου Σχεδιαστή) απέσπασε ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος και τα βραβεία Best Catwalk & Best Trendsetter η Εβελίνα Λίτινα. Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε αναλυτικά στα βραβεία, που αντιστοιχούν σε συμμετοχή σε διεθνές fashion show για τον Καλύτερο Σχεδιαστή, σε μια δωρεάν συμμετοχή στην επόμενη Εβδομάδα Μόδας για τον νικητή του βραβείου Best Catwalk και τέλος, σε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ομορφιάς 2010 του ΑΝΤ1 για τον νικητή του βραβείου Best Trendsetter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας. Τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...