Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η Δούκισσα pin up girl των... 40s!

Εγινε pin up girl, α λα ελληνικά κορίτσι αφίσας, για χάρη του Βασίλη Σαββαδόπουλου! Τον χειμώνα η καλλονή Δούκισσα Νομικού έκανε στριπτίζ με τα... γάντια ως Ελληνίδα «Gilda» για την καμπάνια του οίκου μόδας Billy Sabbado του Θεσσαλονικιού σχεδιαστή Βασίλη Σαβαδόπουλου. Τώρα, φορώντας τσαχπίνικα ρούχα, μας γύρισε στις δεκαετίες του ’40 και του ’50 ως το κεντρικό πρόσωπο του ίδιου οίκου.

Η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό με τη Δούκισσα στον ρόλο της νεαρής γυναίκας που η μορφή της φιγουράρει σε αφίσες, μίλησε όμως και με την ίδια για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση. «Το concept ήταν pin up, κάτι που με γοήτευσε εξαρχής, με ταξίδεψε στο παρελθόν» μας λέει η ξανθιά καλλονή και προσθέτει: «Mε τις αφέλειες και το ελαφρώς πιο ξανθό look άλλαξα, κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα. Η δουλειά των μοντέλων είναι να μεταμορφώνονται, κάτι που προσωπικά με εξιτάρει».

Κατά τη διάρκεια του shooting, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Νύμφη του Θερμαϊκού, η Δούκισσα το διασκέδασε για τα καλά. «Μπορεί να κουραστήκαμε -άλλωστε η φωτογράφηση κράτησε ένα Σαββατοκύριακο-, αλλά το ευχαριστήθηκα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το ότι μου άρεσαν πολύ τα ρούχα που φόρεσα».

Στη συλλογή για την «Ανοιξη - Καλοκαίρι 2010» η ξανθιά κουκλίτσα εξυμνεί τη θηλυκότητα και τη σικάτη εκδοχή της γυναικείας καθημερινότητας. Δροσερά λινά, navy αναφορές, ethnic στοιχεία σε έντονα χρώματα, patchwork και εντυπωσιακά μοτίβα είναι τα βασικά στοιχεία της συλλογής, με κομμάτια που διεκδικούν μια θέση στη γκαρνταρόμπα της Ελληνίδας. Baby doll και cocktail φορέματα από σατέν, δαντέλα και μετάξι προτείνει ο οίκος, ενώ η Δούκισσα, υπερασπιζόμενη το pin up style, προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το ύφος της ολοκαίνουργιας σειράς. Το look συμπληρώνουν πλατφόρμες ή flat σανδάλια, μεγάλα ξύλινα βραχιόλια και πολυτελείς clutch bags.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Η Ζιζέλ προπονεί τον Ρομάριο

Μαθήματα ποδοσφαίρου στον... Ρομάριο παραδίδει η Ζιζέλ, στο δεύτερο μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου για το Μουντιάλ!

Αφού δίδαξε τον Πελέ, το μοντέλο επικρίνει τον άσσο της μπάλας για μια αποτυχημένη φάση.

«Σούταρε σαν άνδρας μεγάλε», λέει γεμάτη αγανάκτηση η Ζιζέλ.

«Ήθελα να κάνω επίδειξη. Συγνώμη ψαράκι μου», απολογείται ο Ρομάριο.

Και η διαφήμιση κλείνει με το μοντέλο να αναφωνεί: «θράσος αυτός ο κοντός»...


Δείτε το σπαρταριστό σποτ!

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Η νέα δίαιτα που κάνουν μοντέλα και celebrities

Μία νέα δίαιτα κάνει θραύση στους celebrities του εξωτερικού και, ήδη, την έχουν ακολουθήσει η Jennifer Lopez και η Gisele με θεαματικά αποτελέσματα!

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και το super model, δηλώνουν πιστές της δίαιτας Dukan, επινόηση ενός Γάλλου διατροφολόγου. Μάλιστα, την δίαιτα αυτή έχουν κάνει περίπου 1,5 εκατομμύριο Γαλλίδες και η αποτελεσματικότητά της οδήγησε στη μετάφραση του βιβλίου του δρ. Dukan στα αγγλικά.

Η δίαιτα που ακολουθούν πια οι διάσημοι (και συνίσταται ανεπιφύλακτα στις γυναίκες που θέλουν να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης) χωρίζεται σε 4 στάδια.

Στο πρώτο στάδιο, που ονομάζεται «επίθεση», αποφεύγονται οι υδατάνθρακες και επιτρέπονται μόνο πρωτεϊνούχα φαγητά. Δηλαδή; Κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι, αυγά και γιαούρτι ή τυρί με χαμηλά λιπαρά.

Στο δεύτερο στάδιο, οι πρωτεΐνες εξισορροπούνται με τα λαχανικά (εκτός από πατάτες, καλαμπόκι και φασόλια) και στο τρίτο οι υδατάνθρακες (βλέπε ψωμί, πατάτες, ζυμαρικά) μπαίνουν σιγά σιγά στην διατροφή.

Στην τελευταία φάση της, η δίαιτα Dukan επιτρέπει την κατανάλωση οποιουδήποτε φαγητού εκτός από μία εβδομάδα οπότε και συνιστά μόνο πρωτεΐνες..

Μάλιστα, αυτή η φάση πρέπει να επαναλαμβάνεται στο μέλλον προκειμένου να διατηρηθεί η αδυνατισμένη σιλουέτα!

Όπως υπολογίζεται, κάθε 5 ημέρες υπάρχει απώλεια βάρους άνω των 2 κιλών!

Αν κρίνουμε, πάντως, από την εμφάνιση της JLo στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «The Back Up Plan», οι συμβουλές του δρ. Dukan έχουν όντως αποτελέσματα.

Μήπως να την εφαρμόσουμε τώρα που καλοκαιριάζει;

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Αύριο το αντίο της Κάτιας στο μόντελινγκ...

Η Κάτια Ζυγούλη επιστρέφει στις πασαρέλες για μία τελευταία φορά. Το τοπ μόντελ θα κάνει επανεμφάνιση στα σαλόνια της μόδας για χάρη της καλής της φίλης και γνωστής σχεδιάστριας Λουκίας, αφού θα είναι guest στην επίδειξή της που θα γίνει στις 22 Απριλίου στην πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα. Το International Women Club, με την υποστήριξη του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου και υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα, διοργανώνει επίδειξη μόδας με αποκλειστικές δημιουργίες της Λουκίας, στους χώρους της πρεσβείας και μόνο για κυρίες πρεσβευτών.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη γνωστή σχεδιάστρια, η οποία μας είπε: «Είχα να κάνω επίδειξη χρόνια και νοστάλγησα την πασαρέλα, κι έτσι αποφάσισα να κάνω αυτή την επίδειξη στη ρωσική πρεσβεία. Μεγάλη μου επίσης χαρά είναι ότι στην επίδειξη θα λάβει μέρος η Κάτια Ζυγούλη, και θα είναι η τελευταία φορά που θα εμφανιστεί ως μοντέλο. Το κάνει ειδικά για μένα, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση και της είχα κάνει τα ρούχα για την ταινία “Επικίνδυνες Μαγειρικές”. Οσον αφορά τα ρούχα, θα υπάρχει μια ανανεωμένη ματιά που πάντα έχει μνήμη και πάντα προχωράει μπροστά. Η Μυρσίνη Κοντού θα βάλει τους καναπέδες και πολύ ωραία αντικείμενα που θα διακοσμήσουν το χώρο».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων του IWC και είναι η πρώτη φορά που περιλαμβάνει επίδειξη μόδας. Η Λουκία θα παρουσιάσει τις νέες δημιουργίες της εμπνευσμένες από τα χρώματα και τα αρώματα του ελληνικού καλοκαιριού. Η Κάτια Ζυγούλη θα κάνει την επανεμφάνισή της στην πασαρέλα τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τις δημιουργίες της Λουκίας σε αυτή τη μοναδικού ύφους και στιλ εκδήλωση.  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...