Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Μια Miss USA ψάχνει για άντρα μέσω... Διαδικτύου

Μπορεί να έχει διακριθεί για την ομορφιά της, να έχει δεχτεί ουκ ολίγα κολακευτικά σχόλια για τα καλλίγραμμα πόδια της, όμως ακόμα και μία Μiss USA δεν μπορεί μόνη της να βρει τον άνδρα των ονείρων της



Ο λόγος για την Νανά Μεριγουέδερ, η οποία μπορεί το 2012 να κέρδισε με ευκολία το στέμμα της ωραιότερης Αμερικανίδας, όμως η ίδια παραδέχεται ότι... μπλοκάρει όταν πρόκειται για το κυνήγι συντρόφου. Για το λόγο αυτό απευθύνθηκε σε μία δημοφιλή εταιρεία στο Διαδίκτυο που έχει επιφορτιστεί με την εξεύρεση του ιδανικού άντρα.

Η Miss USA για τo 2012 δυσκολεύεται όταν πρόκειται για διαπροσωπικές σχέσεις.



Η ίδια αποκάλυψε πως έχει απευθυνθεί στην υπηρεσία online Tinder προκειμένου να της βρει τον σωστό άνδρα. Αρχικά το έκανε για πλάκα με τις φίλες της, στη συνέχεια όμως βλέποντας την ανταπόκριση των ανδρών χρηστών, πήρε το θέμα στα σοβαρά.


Σύμφωνα με τα αμερικανικα ΜΜΕ, οι άνδρες στην μητρόπολη του κόσμου με τους οποίους έβγαινε ραντεβού, ήταν τόσο πολυάσχολοι που δεν έδιναν την πρέπουσα σημασία στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. "Η Νέα Υόρκη κινείται με απίστευτα γοργούς ρυθμούς αναγκάζοντας τους ανθρώπους να αφιερώνουν ελάχιστο χρόνο στους συντρόφους τους", υποστηρίζει η Νανά.

Όσο για τους άνδρες χρήστες που βλέπουν στη διαδίκτυακή υπηρεσία ότι μία Miss USA είναι διαθέσιμη, δεν το πιστεύουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας. Τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...