Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Τις κουμπάρες παίζει η Ναόμι στη Χάγη

Οι αποκαλύψεις από την υπόθεση της Ναόμι Κάμπελ και τα ματωμένα διαμάντια του προέδρου της Λιβερίας δεν έχουν τελειωμό.

Η διάσημη ντίβα της πασαρέλας κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο της Χάγης, ότι δεν ξέρει από ποιόν προέρχονταν τα διαμάντια. Όπως δεν ξέρει και για ποιο λόγο δύο άντρες έκαναν τον κόπο μέσα στην μαύρη νύχτα να φτάσουν στην πόρτα της και να της παραδώσουν το μικρό σακουλάκι που τα περιείχε.

Η « μαύρη γαζέλα» είπε στο δικαστήριο ότι το επόμενο πρωί εξέτασε τι περιείχε το μικρό σακουλάκι και μόνο τότε κατάλαβε ότι πρόκειται για διαμάντια.

Το πρώτο πράγμα που της ήρθε στο μυαλό σύμφωνα με τα όσα η ίδια κατέθεσε, ήταν να δώσει τα διαμάντια για φιλανθρωπικό σκοπό!!! Ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτήν την δουλειά ήταν ο Τζέρεμι Ράντκλιφ, έμπιστος φίλος της Ναόμι  και μέσα στα πράγματα αφού ήταν επικεφαλής του Ταμείου Παιδιών Νέλσον Μαντέλα.

Από κει και πέρα μπλέκονται πάλι τα πράγματα γιατί ενώ ο Τζέρεμι αρχικά έλεγε ότι η οργάνωση δεν έχει πάρει τα διαμάντια, στην συνέχεια τα παρέδωσε στις Αρχές!

Η Κάρολ Γουάιτ, όμως που ήταν στο Προεδρικό δείπνο με την Ναόμι και την Μία Φάροου, έδωσε άλλη τροπή στα πράγματα με την κατάθεσή της .

Ισχυρίζεται ότι άκουσε κατά την διάρκεια του περιβόητου δείπνου, τον ίδιο τον Τέιλορ να λέει στην Κάμπελ ότι θα της στείλει το βράδυ στο δωμάτιο της, ως δώρο μερικά διαμάντια.

Η Γουάιτ «ανάβει» φωτιές καθώς  επισημαίνει ότι ο Τσάρλς Τέιλορ και η μαύρη «γαζέλα» της πασαρέλας φλέρταραν πολύ έντονα κατά τη διάρκεια του δείπνου, υπονοώντας έτσι πως το δωράκι με τα διαμάντια είχε στόχο το λιγότερο… να την γοητεύσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας. Τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...