Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Γκάλοπ για... τρίχες κάνει η Δούκισσα Νομικού

Μπορεί το «να ζει κανείς ή να μην ζει» που διερωτήθηκε ο Σαίξπηρ να απασχολεί μέχρι σήμερα την ανθρωπότητα, ωστόσο, ένα νέο δίλημμα φαίνεται πως ήρθε να τα ταράξει τα νερά: «ξανθιά ή καστανή;» διερωτάται η Δούκισσα Νομικού και ζητά την βοήθεια του κοινού!
Προ ημερών, κατά το «Fashion Night Out» στην Αθήνα, το μοντέλο - παρουσιάστρια εμφανίστηκε με νέο look, καθώς έβαψε τα μαλλιά της καστανά. Βλέπετε, θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Just The Two Of Us», οπότε είπε να συνδέσει την αλλαγή από το πρωινάδικο στο primetimeμε αλλαγή στο χρωμοσαμπουάν...

Κάπου εκεί, όμως, φαίνεται ότι μπερδεύτηκε η Δούκισσα και ζήτησε μέσω του Twitter να της απαντήσουν αν είναι καλύτερη ξανθιά ή μελαχρινή.
Εκεί είναι που άρχισαν να διίστανται οι απόψεις για τις τρίχες...

«Το ιδανικό χρώμα θα ήταν κάτι ενδιάμεσο. Προς το μελί», υποστήριξε κάποιος, άλλος θέλησε να την κολακεύσει λέγοντας «ό, τι κι αν κάνεις σου πάει», ενώ άλλος τάχθηκε υπέρ του καστανού χαρακτηρίζοντάς το «πολύ καλύτερο από το ξανθό».

Δεν ξέρουμε αν η Δούκισσα έλαβε υπόψη τα σχόλια και τι αποφάσισε να κάνει, ωστόσο, ευχαρίστησε όσους συνέδραμαν στο... επιστημονικό σουαρέ για το φλέγον ζήτημα της τρίχας. «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους. Τα διάβασα όλα. Με κάνατε χαρούμενη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πάντως, δημοσιεύματα αναφέρουν πως στο Mega δεν είδαν με πολύ καλό μάτι την αλλαγή του χρώματος και ζήτησαν από την νεαρά να επιστρέψει στο ξανθό.

Μετά από όλα αυτά, εύκολα έρχεται στο μυαλό η παράφραση ενός παλιού χιουμοριστικού σλόγκαν: «βοήθησε (αντί για φύτεψε) κι εσύ μια Barbie. Μπορείς»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας. Τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...