Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η Δούκισσα pin up girl των... 40s!

Εγινε pin up girl, α λα ελληνικά κορίτσι αφίσας, για χάρη του Βασίλη Σαββαδόπουλου! Τον χειμώνα η καλλονή Δούκισσα Νομικού έκανε στριπτίζ με τα... γάντια ως Ελληνίδα «Gilda» για την καμπάνια του οίκου μόδας Billy Sabbado του Θεσσαλονικιού σχεδιαστή Βασίλη Σαβαδόπουλου. Τώρα, φορώντας τσαχπίνικα ρούχα, μας γύρισε στις δεκαετίες του ’40 και του ’50 ως το κεντρικό πρόσωπο του ίδιου οίκου.

Η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό με τη Δούκισσα στον ρόλο της νεαρής γυναίκας που η μορφή της φιγουράρει σε αφίσες, μίλησε όμως και με την ίδια για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση. «Το concept ήταν pin up, κάτι που με γοήτευσε εξαρχής, με ταξίδεψε στο παρελθόν» μας λέει η ξανθιά καλλονή και προσθέτει: «Mε τις αφέλειες και το ελαφρώς πιο ξανθό look άλλαξα, κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα. Η δουλειά των μοντέλων είναι να μεταμορφώνονται, κάτι που προσωπικά με εξιτάρει».

Κατά τη διάρκεια του shooting, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Νύμφη του Θερμαϊκού, η Δούκισσα το διασκέδασε για τα καλά. «Μπορεί να κουραστήκαμε -άλλωστε η φωτογράφηση κράτησε ένα Σαββατοκύριακο-, αλλά το ευχαριστήθηκα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το ότι μου άρεσαν πολύ τα ρούχα που φόρεσα».

Στη συλλογή για την «Ανοιξη - Καλοκαίρι 2010» η ξανθιά κουκλίτσα εξυμνεί τη θηλυκότητα και τη σικάτη εκδοχή της γυναικείας καθημερινότητας. Δροσερά λινά, navy αναφορές, ethnic στοιχεία σε έντονα χρώματα, patchwork και εντυπωσιακά μοτίβα είναι τα βασικά στοιχεία της συλλογής, με κομμάτια που διεκδικούν μια θέση στη γκαρνταρόμπα της Ελληνίδας. Baby doll και cocktail φορέματα από σατέν, δαντέλα και μετάξι προτείνει ο οίκος, ενώ η Δούκισσα, υπερασπιζόμενη το pin up style, προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το ύφος της ολοκαίνουργιας σειράς. Το look συμπληρώνουν πλατφόρμες ή flat σανδάλια, μεγάλα ξύλινα βραχιόλια και πολυτελείς clutch bags.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας. Τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...