Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ξανά γυμνή η Ρία Αντωνίου

Δεν χορτάσατε την Ρία Αντωνίου γυμνή στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της στην Λάρνακα; Μην στεναχωριέστε βρε... βγήκαν κι άλλες φωτογραφίες της! Κι όσο εμείς βλέπουμε το κορμί θανατηφόρο, η ξανθιά μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους χώρισε με τον Ηλία Πανταζόπουλο αλλά και... βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!

Ξέγνοιαστο κορίτσι στο μπαλκόνι part2, με την Ρία να βγαίνει γυμνή στο μπαλκόνι με το φούξια μαγιό ανά χείρας και τον φωτογράφο να κάνει «κλικ» και να την απαθανατίζει.

«Πρώτη φορά τις είδα αυτό το Σαββατοκύριακο», είπε στην «Πρωινή Μελέτη» η ξανθιά, προσθέτοντας πως οι γονείς της σοκαρίστηκαν και καλό θα ήταν να μην είχαν βγει...

Η... Αφροδίτη της Κύπρου παραδέχθηκε πωςχώρισαν με τον Ηλία Πανταζόπουλο μετά από πολλά καβγαδάκια, ενώ εξέφρασε την... μεταμέλειά της που εξέθεσε την σχέση της στη δημοσιότητα. Εδώ καλέ εξέθεσε άλλα κι άλλα, ο Πανταζόπουλος την πείραξε;

Πάντως, η Ρία μάλλον δεν φαίνεται να το βάζει κάτω: ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην Ρόδο σε χαϊδολογήματα με μελαχρινό επιχειρηματία του νησιού, ενώ ένα βράδυ βγήκαν αγκαλιά από το clubστο οποίο διασκέδαζαν.

Βρε καλά έκανε το κορίτσι!
Εξάλλου, στις 9 του μακαρίτη...


Δείτε την Ρία ξανά γυμνή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας. Τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...