Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ο Ρονάλντο ζηλεύει..παράφορα

Έξαλλος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με αφορμή το τηλεοπτικό σποτ που γύρισε η καλή του Ιρίνα Σάικ για λογαριασμό της σειράς εσωρούχων του οίκου Αρμάνι. Ο επιθετικός της Real είναι τόσο πολύ ερωτευμένος με την Ρωσίδα καλλονή, που «βράζει» κυριολεκτικά στο ζουμί του κάθε φορά που την βλέπει μίγυμνη ή...ολόγυμνη να ποζάρει αισθησιακά.

Και μπορεί η ίδια να του δηλώνει κατηγορηματικά ότι δουλειά της είναι να ποζάρει και δουλειά του να σουτάρει όμως ο Ρονάλντο δεν καταλαβαίνει από αυτά.Το σαράκι της ζήλιας τον κατατρώει ενώ παράλληλα πρέπει να ανταποκριθεί και στις υποχρεώσεις του Mουντιάλ αφού οι αγώνες που ακολουθούν είναι κρίσιμοι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πολύ πρόσφατα και πέρασε ένα καυτό Σαββατοκύριακο σε υπερπολυτελή θαλαμηγό ανοιχτά της Κορσικής στα τέλη Μαΐου. Και μπορεί τότε ο ποδοσφαιριστής να δήλωνε ότι η Ιρίνα είναι το μαγικό του φίλτρο και η δύναμή του για το Μουντιάλ, όμως μάλλον υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο που δεν είναι άλλος από τη ζήλια.

Πάντως ίσως τους δούμε μαζί σε προκλητική φωτογράφηση καθώς και οι δυο έχουν συμβόλαιο με την σειρά εσωρούχων του οίκου Αρμάνι.

Μήπως ο Ρονάλντο απελπίστηκε και αποφάσισε ότι αφού η καλή του κάνει που κάνει προκλητικές φωτογραφήσεις τουλάχιστον ας τις κάνει με παρτενέρ τον ίδιο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας. Τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...