Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Τζοβάννα Τζεριώτη: Εκρηκτικό αιλουροειδές

Μια ξανθιά καλλονή που απογειώνει τις πέντε αισθήσεις. Εκρηκτική, απρόβλεπτη, αυθόρμητη, η Τζοβάννα Τζεριώτη τρελαίνει τους άντρες με τα γατίσια, κατάμαυρα μάτια της και το γουστάρει στο έπακρο! Με σμιλεμένες καμπύλες, επιμονή και υπομονή, ήρθε για να μείνει στον (θαυμαστό) «πλανήτη-μόντελινγκ».

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Η 22χρονη κούκλα κατάγεται από το Ναύπλιο και, φυσικά, το θεωρεί την ωραιότερη πόλη της Ελλάδας.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Η Τζοβάννα είναι φοιτήτρια Ισπανικής Φιλολογίας και έχει κλίση γενικότερα στις latin γλώσσες.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Την είδαμε στον περσινό διαγωνισμό για την ανάδειξη της Playmate. Eντυπωσίασε μεν την κριτική επιτροπή, ωστόσο δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιον τίτλο. Δεν τη χάλασε, όμως. Εξάλλου, είναι εκ φύσεως αισιόδοξο πλάσμα.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να διασχίσει τις μεγαλύτερες πασαρέλες του πλανήτη. Δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο για μια γυναίκα που έχει τέλειες αναλογίες όπως εκείνη.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Οι... άντρες! Ενας παράφορος έρωτας μπορεί να τη μεταμορφώσει στην πλέον «παραδοσιακή γυναίκα του κόσμου», όπως έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τους δικούς της ανθρώπους. Μαζί τους γλεντάει, κάνει ξέφρενο πάρτι και γενικώς τα περνάει σούπερ.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Στα πιο μοδάτα κλαμπ και restaurants της πόλης με μεγάλες παρέες.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Ψηφίζει τους Ιταλούς και τους Ελληνες, βεβαίως-βεβαίως, ως τους πιο sexy άντρες του κόσμου. Εκείνος όμως που θα σταθεί δίπλα της θα πρέπει να διαθέτει πολύ χιούμορ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας. Τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...