Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Η Κρίστενσεν γυμνή με ...σπορτέξ


Η Έλενα Κρίστενσεν, το διάσημο μοντέλο από τη Δανία, ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο τα αθλητικά της παπούτσια για λογαριασμό της φίρμας αθλητικών ρούχων Reebok.

Η 41χρονη Κρίστενσεν ορκίζεται στην αποτελεσματικότητα των EasyTone trainers, τα οποία αν φορούσε δεκαοκτώ χρόνια πριν, όταν έτρεχε ανέμελα στην ασπρόμαυρη παραλία με τον Κρις Άιζακ στο βιντεοκλίπ"Wicked Game" σίγουρα θα είχαν γίνει best seller.

Το 1.78 κορίτσι της Victoria’s Secret -και επί χρόνια μούσα της Revlon- έχει εμφανιστεί σε δεκάδες εξώφυλλα περιοδικών και αμέτρητες επιδείξεις μόδας. Με την παρούσα φωτογράφηση έρχεται απλώς να μας αποδείξει ότι μπορεί να έχουν περάσει 23 χρόνια από τη στέψη της ως Μις Δανία, αλλά παραμένει σε απόλυτη φόρμα!

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτρια μιας αντικερί στο Μανχάταν, συν-εκδότρια του περιοδικού Nylon, σχεδιάστρια ρούχων και φωτογράφος για τα περιοδικά Marie Claire και ELLE. Το 2006 οργάνωσε την πρώτη έκθεση φωτογραφίας της με τίτλο «A Quiet Story» στο Ρότερνταμ.

Ένας από τους λόγους που διατηρεί αυτή τη φυσική κατάσταση θα είναι δίχως άλλο η... δραστήρια προσωπική της ζωή! Για πολλά χρόνια ζούσε με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος INXS, Μάικλ Χάτσενς, και αργότερα είχε δεσμό με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Έχει έναν γιό με τον ηθοποιό Νόρμαν Ρίντους, με τον οποίο χώρισαν το 2003.

Από το 2004, είχε δεσμό με τον Δανό (και κούκλο) frontman των Grand Avenue, Ράσμους Γουόλτερ Χάνσεν, και τώρα με τον frontman των Interpol, Πολ Μπανκς.Στους στενούς της φίλους συγκαταλέγονται (εκτός από τον μακαρίτη Χιθ Λέτζερ) ο τραγουδιστής των REM, Μάικλ Στάιπ, και ο Μπόνο των U2.

Η ίδια, πάντως, δηλώνει ότι ακούει φανατικά The Smiths και είναι πολύ πιθανό στα διαλείμματα της φωτογράφησης για το περιοδικό Man About Town να έτρωγε... τυρί, αφού είναι ένα από τα δύο πράγματα στα οποία δεν μπορεί να αντισταθεί.. το άλλο είναι το σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας. Τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...