Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Καυτή πρώτη νύχτα με την Κέλι Μπρουκ

Εσώρουχα για την πρώτη νύχτα του γάμου διαφημίζει η Kelly Brook και η επιλογή της αυτή έγινε αιτία να φουντώσουν οι φήμες πως σύντομα θ’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ανεξάρτητα από το αν θα συμβεί αυτό, σίγουρα η Βρετανίδα ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια αποδείχτηκε η καλύτερη επιλογή για τη γνωστή εταιρεία εσωρούχων Ultimo που της εμπιστεύτηκε τη διαφημιστική καμπάνια της συλλογής σετ εσωρούχων, με ό,τι πιο καυτό υπάρχει για τις νύφες.

Η 30χρονη Κέλι μπορεί από τον περασμένο Μάρτιο να είναι το πρόσωπο της Ultimo, όμως στην τελευταία φωτογράφηση ανάδειξε πέραν των αναμενομένων τα καυτά κομμάτια της κολεξιόν εσωρούχων για νύφες. Το σώμα της, το οποίο σε αντίθεση με εκείνο που έχουν τα ξερακιανά μοντέλα διαθέτει πλούσιες καμπύλες, αναδίδει θηλυκότητα που την κάνει ιδανική στον ρόλο της. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ήξεραν από την πρώτη στιγμή ότι τα σέξι εσώρουχα θα παίξουν ρόλο μαγνήτη «ντύνοντας» το σώμα της Μπρουκ.

Σε ό,τι αφορά επικείμενο γάμο της, στη Βρετανία κυκλοφορούν φήμες ότι σύντομα θα σημάνουν «γαμήλιες καμπάνες» για την Κέλι. Ισως, λένε κάποιοι, αυτή η φωτογράφηση τον επισπεύσει. Ανθρωποι από το περιβάλλον της υποστηρίζουν πως η Μπρουκ συνδύασε δουλειά και προσωπική ζωή στέλνοντας «μήνυμα» στον καλό της, τον 22χρονο Ντάνι Τσιπριάνι, για το τι τον περιμένει την πρώτη νύχτα του γάμου. Η Βρετανίδα σεξοβόμβα, που εδώ και δύο χρόνια είναι με τον διεθνή άσο του ράγκμπι, ακούγεται ότι είναι αποφασισμένη να τον ακολουθήσει στην Αυστραλία, όπου από το φθινόπωρο θα παίζει σε αυστραλιανή ομάδα.
ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ  

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας. Τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...