Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Δροσερό, ανέμελο καλοκαιρινό στυλ με τα νέα σχέδια ρούχων της Harley Davidson


Η εταιρεία λανσάρει την συλλογή ρούχων μοτοσικλέτας για το καλοκαίρι 2010

Για τους περισσότερους η άφιξη των φωτεινών καλοκαιρινών ημερών και των υψηλών θερμοκρασιών είναι η κατάλληλη περίοδος για ανέμελες βόλτες με την μηχανή. Η ειδικά σχεδιασμένη καλοκαιρινή σειρά ρούχων μοτοσικλέτας της Harley Davidson θα σας επιτρέψει να απολαύσετε την οδήγηση και τον καλό καιρό για περισσότερο. Ελάτε να την γνωρίσουμε λοιπόν!

Στη νέα συλλογή κυριαρχούν τα ζεστά, φυσικά χρώματα και τα βολικά, ευκολοφόρετα υφάσματα που θα κάνουν το ταξίδι σας ακόμη πιο άνετο και χαλαρό. Τα έντονα σχέδια έρχονται να προσθέσουν ακόμη περισσότερο στυλ στην σειρά των ρούχων και να τονίσουν περαιτέρω τον μοναδικό και ιδιαίτερο, biker χαρακτήρα της Harley Davidson.

Συλλογή Ανδρικών Ρούχων
Το Expedition Waterproof Hooded Fleece μπουφάν με τεχνολογίαGuardian είναι ιδανικό για οποιεσδήποτε καιρικές ή οδηγικές συνθήκες. 100% αδιάβροχο, με φόδρα CoolMax, μπορείτε να βασιστείτε πάνω του για να νιώσετε ακόμη πιο άνετα, αφού αλληλεπιδρά με την θερμοκρασία του σώματός σας και την υγρασία. Επενδυμένο με υλικό ανθεκτικό στις τριβές στους αγκώνες και τους ώμους το μπουφάν αυτό θα προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία στην οδήγησή σας.




Το ευπροσάρμοστο μπουφάν Legion Reversible ταιριάζει με όλα τα ρούχα αφού βγαίνει σε χακί και μαύρο χρώμα. Ιδανικό για να ταξιδεύετε ελαφριά χωρίς να ανησυχείτε τι να πακετάρετε ή εάν έχετε αφήσει κάτι πίσω.









Τέλος, μην ξεχάσετε την σημασία της λεπτομέρειας. Οι δερμάτινεςReversible Embossed ζώνες, στα χρώματα του μαύρου και του καφέ θα κάνουν ακόμη πιο κομψό και θα ολοκληρώσουν το κάθε σας ντύσιμο. Με αγκράφα δύο όψεων και έντονα σχέδια θα μπορέσετε να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς συνδυασμό, ανάλογα με το ντύσιμο και την διάθεσή σας.

Συλλογή Γυναικείων ρούχων

Η γυναικεία συλλογή κινείται στους απαλούς τόνους του πορτοκαλί, του κρέμ, του γαλάζιου και του χακί, αντικατοπτρίζοντας την χαλαρή και ανέμελη καλοκαιρινή διάθεση.

Όπως και το αντίστοιχο ανδρικό μπουφάν, το Lightweight Twill μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε ντύσιμο. Τα έντονα σχέδια με στρας και τρουκ κάνουν το μπουφάν ιδανικό τόσο για το καθημερινό ντύσιμο όσο και για το πιο κομψή, στιλάτη βραδινή ένδυση.






Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, το μόνο που χρειάζεστε είναι το παντελόνι Roll-Up. Διαθέτει προσαρμόσιμα μπατζάκια, ώστε να μετατρέπονται σε κάπρι για τις ζεστές ημέρες και πιο μακριά για τα δροσερά βράδια. Σε συνδυασμό με το τόπ Burnoutδίνει ένα χαλαρό λουκ το οποίο θα σας δίνει μια αίσθηση δροσιάς και άνεσης όλη την ημέρα. 







Για ακόμη περισσότερες επιλογές στο καλοκαιρινό σας ντύσιμο στην Core Collection θα βρείτε αρκετά νέα προϊόντα που θα συμπληρώσουν το ντύσιμό σας και θα σας προσφέρουν κομψότητα και λειτουργικότητα.


Σχεδιασμένα να σας προσφέρουν πραγματική άνεση τα σπόρ μπλουζάκια και πουκάμισα της Harley Davidson θα σας κρατήσουν δροσερούς και στεγνούς στις υψηλές θερμοκρασίες αφού το μοναδικό ύφασμά τους κρατάει τον ιδρώτα μακριά.



Το πουκάμισο Performance Microstripe Woven διαθέτει επίσης δροσερή ύφανση, για να κρατά τις θερμοκρασίες σε χαμηλά επίπεδα ακόμη και τις πιο ζεστές ημέρες τους καλοκαιριού, ενώ σας προσφέρει και την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο αφού διαθέτει μέχρι και 96% προστασία από την ακτινοβολία και τις ακτίνες UV. 







Τέλος, το νέο new Reflective Skull Switchback μπουφάν είναι ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες αφού είναι ενισχυμένο με 3M™ Scotchlite™ υλικό για να προσφέρει πλήρη προστασία, ενώ τα αποσπώμενα μέρη του θα σας επιτρέψουν να το φοράτε ακόμη και στις πιο ζεστές ημέρες.    

Η καλοκαιρινή συλλογή θα διατίθεται στα καταστήματα της HarleyDavidson από τον Μάιο 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ «κατεβάστε» τον νέο κατάλογο προϊόντων από τοmicrosite www.harley-davidson.eu/motorclothes ή επισκεφτείτε το κοντινότερό σας κατάστημα.

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τη γνώμη σας. Τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...